ditt & datt ligger på Ålstensgatan 15 i Bromma och har funnits i över tjugo år. Först öppnades butiken på Höglandstorget och var då två butiker, en dam- och en barnbutik images without a license. Nu har vi dam- och barnsecondhand i vår stora fina lokal på Ålstensgatan. Vi säljer även nya varor såsom leksaker, presenter mm.

Butiken har i allt större utsträckning blivit en varumärkesbutik, med fokus på huvudsakligen skandinaviska men även internationella varumärken herunterladen. Vi får in riktiga smällkarameller såsom Versace, Chloé, Marc Jacobs, Missoni, Gucci, Prada osv. Men våra favorit- varumärken är bl. a  Filippa K, See By Chloe,  Odd Molly, Hunky Dory, Whyred, Hope, Hugo Boss, Branting, Tiger, Dagmar, Acne, Burberry och Busnel nachrichtentöne herunterladen. De fina kvalitéerna och de välskräddade plaggen, som inte använts mycket och som har en hållbarhet i både användar- och produktionsavseende, har blivit vår bas herunterladen. Många av dessa märken har väldigt höga nypriser och de är därför mycket eftertraktade i andra hand. På ditt & datt är det dessa kläder vi i första hand säljer uni bielefeld office herunterladen.

Huvuddelen av plaggen är två till tre år gamla men vi har även en liten del fin vintage.  Hos oss är mode och trend inte det primära, utan det handlar om att hitta sin personliga stil. På ditt & datt kan du verkligen hitta eller förstärka din personliga stil, många klassiska och tidlösa plagg lämnar butiken varje dag. Vi arbetar för en medveten och rolig handel! Förstås modemässigt medveten men även miljömässigt. På ditt & datt kan du handla varumärken som annars kostar alltför mycket – Affordable Luxury!

Vi väljer att presentera de varumärken vi har mest av i butiken separat,  varje varumärke på en egen del av  ytan.  Annars väljer vi att hänga våra plagg på färg, och ett besök hos oss blir därför mer överskådligt. Vi har mycket ofta kunder som söker plagg för ett specifikt tillfälle eller tillställning och vi är då mycket vana med att plocka fram alternativ till dig som provar, ibland blir det många plagg, men oftast slutar vi inte förrän du hittat precis det där plagget som passar just dig. Varje vara hos oss är unik, precis som du!

Vi säljer även skor och handväskor. Vi har ca femtio väskor i butiken och de varierar i både stil och kvalitet, vi tar in lite enklare handväskor och får även in riktigt riktigt fina, dessa säljs dock oftast väldigt fort. Och i relation till nypriserna är de mycket prisvärda.

Vi kombinerar också kläderna med nya varor, vår bas består alltså av barn- och dam-second hand men i kombination med nya leksaker och presentartiklar såsom danska Rice, Kalikå, Krabat, Leklyckan, OMM Design, Vilac, Ohlsson Lohaven, m.fl. En skön blandning av gammalt och nytt, såsom i verkliga livet.

Ring oss om det är något du undrar över, annars hjärtligt välkomna till ditt & datt!

Önskar Petra ♥

Kommentera