Just nu tar vi inte emot några kläder då vi har vår rea, men välkomna med intag från augusti!

Som alltid tar vi emot varumärken och de fina kvalitéerna. Om ni vill lämna in mer än ca tjugo plagg, så ring och boka en tid för intag, prata med Petra eller Tina.

Nu tar vi även emot inredning, som överensstämmer med vårt övriga koncept, dvs fina kvalitéer och formgivna saker som förgyller dagen.

Hjärtligt välkomna!!

Intag måndag- tisdag-onsdag 11-17.

Ring oss om du har frågor, 634 02 20.

 

Vi har många som vill sälja sina fina kläder genom oss och det är vi jätteglada för, men det blir ofta kö och det underlättar mycket om du gör första genomgången hemma. Kom sedan till oss med ca 20 plagg som du verkligen tror vi säljer, och som vi kan galga och hänga ut i butiken direkt. Vill du boka tid för intag ring 08-634 02 20 och prata med Tina eller Petra som hos oss har fokus på intag, ca 100 plagg ser de till att få ut i butiken per dag!

 

Så här säljer du varor genom ditt & datt:

Varorna måste vara nytvättade, strukna, säsongsanpassade och inom ramen för vår profil.  Vi tar in max ca 20 varor per intag.

Vi tar emot 2-3 år gamla dam-, barn och herrmärkeskläder med hänsyn till aktualitet och säsong. Vår profil är fina kvalitéer och välskräddadeplagg, viktigt är att kläderna är i fint skick.  Vi tar också emot fina skor, accessoarer samt barnartiklar av bra kvalitet, såsom spjälsängar och barnstolar, dock inte några säkerhetsartiklar. Ring oss om du är osäker på något. Vi tittar gärna igenom dina saker men hoppas att ni förstår att vi inte kan garantera intag.

Vi värderar och prissätter dina varor efter nypris, kondition och aktualitet och behåller varan till försäljning i två månader.

Vi tittar tillsammans och ej antagna varor återlämnas direkt till dig som leverantör.

Du som leverantör ansvarar sedan för att de eventuellt inte sålda varorna hämtas efter utgången försäljningstid, dvs 60 dagar. Vi ansvarar alltså för dina varor i 60 dagar.

Ej avhämtade varor sprider glädje då de går till välgörenhet, och hämtas av bl a läkarmissionen.

Ring oss gärna och berätta vad du vill lämna in så att du inte kommer in med dina varor i onödan 08-634 02 20.
Välkommen! / Petra, Tina, Mathilda, Sara och Anna

OBS under reaperioder kan vi justera priser, såsom framgår på inlämningsavtalet.

One Response to “ INTAG ”

  1. hej

    jag vill gärna komma förbi er idag torsdag 25/6 – har många fina bl.a. barnklänningar som jag tror ni skulle vara intresserade utav. Storlek 122-128

    070 781 1902

    Maria

Kommentera